stjerneskud med et tvist

Heej i dag fik jeg besøg af min kære søster hendes mand og min søde lille nevø. Som nogle af jer nok ved er det min søster som har hjulpet mig igang med denne blog da jeg ikke er den bedste til alt sådan noget med IT, så hun fik mig Lige sat ind i tingene så nu kan jeg for alvor komme igang, selv om vi stadigvæk mangler og få piftet min blog op med de sidste små ting, men det kommer til at ske løbene.

Min blog handler jo rigtig meget om mad så jeg vil også lige fortælle hvad vi fik og spise til frokost, vi have snakket om at tage på cafe men da det var lidt nemmere at være hjemme ved os med Sylvester (min nevø ) tænkte jeg at jeg selv ville lave lidt lækkerier så jeg lavet et stjerneskud med et tvist.

Da jeg ikke selv er meget til den dampet fisk der normalt er på et rigtig stjerneskud lavet jeg den med fiskefilet self også en lækker reje salat med dild også godt med avokado på.

Ja også kunne jeg self ikke lade være med at lave en lille dessert så jeg have lavet en stikkelsbær kompot med bær fra haven self også nogle små marengskager hvor jeg kom komport kom i også nogle forskellige frugter vanilje crem med mascarpone og lidt chokolade på toppen. Trode jeg have taget et billede af den men det fik jeg åbenbaret ikke gjort før den var spist. Mums 😁

Stjerneskud med pift af silja

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *