Silja

Mig og min blog

Jeg hedder Silja, er 30 år og bor med min kæreste og søn lidt uden for Kolding i en lille by der hedder Ejstrup i vores hus på en stor naturgrund.

Jeg har en stor passion inden for alt hvad der har med madlavning og råvarer at gøre. Derfor valgte jeg også at uddanne mig som kok og blev færdig i 2011. Og det er også de to emner som jeg hovedsaligt vil skrive om her på min blog. Jeg laver dog nok også et indlæg her og der som omhandler andet, hvis jeg tror det kunne være spændende for jer at læse om.

Madlavning er ikke blot et arbejde for mig men også en hobby, og derfor elsker jeg også at dyrke mine egne råvarer i min køkkenhave, som jeg netop har anlagt med min helt egen havefræser som jeg fik i fødselsdagsgave. Nok ikke det der står højest på alle pigers ønskelister, men den stod højt på min 🙂

Jeg elsker at lave alt slags mad og afprøve nye ting. Jeg synes dog at jeg er rigtig stærk i det søde køkken og har da også eksperimenteret med diverse kager.

Det med mad og råvarer er ikke noget nyt for mig. Siden jeg var helt lille har jeg altid elsket at dyrke mine egne grønsager. Jeg gravede sågar min egen køkkenhave i 8 års alderen, da det ikke var noget min mor og søster gik op i. Jeg synes simpelthen det er noget så skønt, at se sine egne planter gro og lave en lækker ret ud af det. Så det at jeg nu har en kæmpe have med masser af plads til alle de ting der skal gro er en kæmpe drøm! Jeg drømmer også om, at få lavet et hønsehus så jeg kan hente mine egne æg.

Udover alt det man kan dyrke i sin have, så synes jeg også det er sjovt selv at skaffe det kød der skal på bordet. Det hænger også meget godt sammen med den hobby jeg deler med min kæreste. Vi fik nemlig begge jagttegn i 2015, det vil jeg også skrive lidt om, når vi har været afsted. Faktisk deler vi hobbyen med hele familien, så det er noget jeg er vokset op med. Og den årlige familie jagtweekend er altid noget jeg ser frem til.

Til info er jeg stærkt ordblind, så hvis der skulle være nogle stavefejl må I altså bære over med mig 😉 Måske jeg på sigt også laver et indlæg om dette. Jeg er selv ret stolt over hvad jeg har udrettet til trods for alt den modgang jeg har haft i skoletiden.

Jeg håber I vil læse med, og spørg endelig hvis der er noget i vil vide eller læse mere om

God læselyst!