livet på barselsdag penge = dyrt forår

Man må sige at foråret er skudt igang og lige om lidt er det sommer. og jeg er allerede ruineret. jeg kan ikke gå i et plantecenter eller forbi en plante afdeling uden lige at købe noget med hjem og især i år hvor jeg har jeg har valgt at lukke lidt ned for min køkkenhave da jeg starter i nyt job efter min barsel og Halvor begynder i dagpleje syns jeg at der kommer til at ske meget nyt hvor jeg gerne vil ligge mit fokus også har vi også en masse vedligeholdes projekter ved huset og haven som vi også vil have ordnet, så vi syns vi har rigeligt at fortage os, der for må den vente til næste år. Men jeg har dog valgt er have et lille hjørne i min køkkenhave hvor jeg har plantet lidt blomster også vil jeg også plante lidt ærter til min nevø som han kan plukke når han kommer på besøg han syns nemlig det er hyggeligt. jeg har jeg også mine bladselleri fra sidste år som kommer op igen og mine asparges som jeg plantet for to år siden dem er der kommet virkelig gang i, i år.

Der for må jeg få stillet min plante lyst på en anden måde, og det er så sandlig også blevet gjort allerede, ups siger jeg bare.

jeg vil lige slå et slag for Bilkas plante afdeling der kan man altså for rigtig mange fine spændene planter til billige penge de er dog ikke så store men vis man har tid til at vente på de vokser sig store kan det klaret anbefales at kigge forbi syns jeg personligt.

for nogle uger siden var jeg i bilka og der så jeg de have en blå magnolia har jeg aldrig set før, der stod også på den at det var limited edition. Jeg købte den dog ikke da jeg tænkte at jeg heller måtte styre mine plante køb, men!! jeg kunne ikke få den ud af mit hoved så jeg måtte ind og købe den og da jeg kom der ind var der kun en enkel tilbage den skyndt jeg mig at hapse, nu er den plantet i vores have og det er bare en lille lige pind nu, men jeg er så spændt på hvordan den kommer til at se ud og hvor hurtigt den vokser.

Blå magnolia

Neden for kan i se alle mine køb som har gjort mig fattig.

Rød hyld.
min søster gjorde mig opmærksom på at der fandtes en rød hylde sort hvilken jeg ikke viste, der blev jeg igen helt solgt og måtte eje sådan en. den skulle blive så flot og er nu plantet ved siden af vores normale hvide hyld. den er heller ikke særlig stor endnu men er osse købt til en overkommelig pris i Bilka
Havtorn.
Den faldt jeg over i billig blomst her i Kolding da de åbnede en butik, sådan en skulle jeg da også have i min  have. Min kæreste har lavet en lille fin plantekasse til den ind til den vokser sig stor og stærk da vores robot plæneklipper ellers bare ville spise den.
Glasbær
Vi har et lille hjørne i vores have op til vores terrasse som vi ikke syns er særlig pænt og der har vi plantet tre buske glasbær og håber de kan dække hjørnet godt til. De er lidt svære at se på billedet men de bliver så smukke, især i efteråret hvor den for helt lilla små runde bær, så kan jeg skære grene af den og tage med inden for og stille i en vase. jeg have et gavekort liggende fra min fødselsdag sidste år til plantorama som jeg ikke have fået brugt, det gik til dem her.
Opstammet orange rose
Mine bladselleri som har overlevet vinteren og stykket ved siden af er der sået blomster.
Mine Apagers som der enligt er kommet godt gang i.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *