Hønsehus part 3😎🌞

Lige en lille opdatering, der er nok nogle som venter på at høre hvordan det går med vores projekt hønsehus.

Status er at vi er kommet rigtig godt i gang, faktisk går det beder end forventet da min kæreste har en kammerat som stort set har hjulpet med AlT!, det viser sig at han er rimelig fiks på fingerne til sådan noget, så han ved lige hvordan det Skal gribes an.

Det har bare været en kæmpe hjælp, de er ca lidt over halvvejs med projektet og jeg er mega stolte af dem, det kommer næsten til at line et lille mini anneks. Næsten for fint til at have høns i 🙈

Jeg kan slet ikke vente til jeg skal gå og nyde synet af det fine hus og kigge på de små pip høns imens jeg samle lækre frisk æg ind og måske kan jeg osse koge en høne eller to 😉

Status på Stubfresning er at vi fandt en ung fyr som ordnet det for os. Så skulle vi bare selv have fræset jorden godt igennem så vi kan plante græs. Meen! igen kom vi ind i problemer da min fræser gik i stykker så den skal vi lige have lavet før vi kan få en fin plæne der nede. 😅

Næste gang jeg skriver om hønsehuset er vi forhåbentlig færdige 🙏😌

Se osse

http://siljaskokken.dk/hoensehus-part-2-😅/

http://siljaskokken.dk/forberedelser-til-hoensehus🐓/

 

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *