Har haft sommer ferie ☀

Har ikke lagt så meget op på det sidste da vi har haft sommer ferie, vi var afsted i en uge, vi kørte selv også have vi nogle dage i page og nogle i berlin det var skønt at være lidt afsted. Hele ugen have det bare regenet i Danmark så da jeg kom hjem var alt vokset helt vildt, Især i køkkenhaven. Mit andet hold radiser var desværre vokset fra mig de var uspiselige. Men rødløg ærter karofler gulerødder salat og fennikel var bare klar. Så vi har spist stor mængter ærter og løgne er taget op og lagt til tørre til vinter og det samme er mine kartofler. Så nu skal vi bare have spist en helt masse salat gulerødder og fenikkel.
Det er ved at være sidst på sæson i min køkkenhave kan jeg godt se. der er ikke meget tilbage.
Neden for kan i se lidt billeder af den stor høst 😉

Rødløg lagt til tørre.
Mine Ærter, i år have jeg prøve at så lilla ærter, men de er flotter end de smager de er en smugle bitter i smagen.
Mine lilla kartofler

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *