Fyldte Chokolader Til Jul

 

Jeg har ofte set de flottes chokolader med flotte faver og har længe tænkt på hvordan mon de farver dem så fint. Og jeg har heller aldrig rigtig sat mig ind i kunsten at temperer chokolade. Men har enligt længe gerne ville lære det. Så nu skulle det være så jeg kan lave dejlige fyldte chokolader til jul. jeg har læst en helt masse om det og mældt mig ind i en gruppe på Facebook for chokolade amatører, der har jeg fået rigtig meget inspiration og viden.

Chokolade forme er forholdsvis dyre men fandt ud af at jeg kunne købe nogle professionel fome som dem man kan købe her hjemme på wish til halv pris så der bestille jeg tre stk. Jeg fik købt farvet kakaosmør som er det man faver formene med også var det ellers bare igang. I dag har jeg lavet mit første forsøg og er meget tilfreds med resultatet. De er blake og chokolade har knæk. De er helt som de skal være. Så nu skal jeg bare øve mig på farverne og forskellig slags fyld. Dem jeg har lavet her er med karmel og mynte fyld.

Kærsten har godkendt dem, især dem med mynte 😛

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *