Squash boller som bagers.

Igår lavet jeg disse super lækker squash boller, de smager fuldkommen lige som de gulerrods eller chokolade boller som man køber ved bagere, rigtig luftige og svampet.

I foråret købet jeg en pose squash ball frø (små runde) som jeg forspirret men der kom ikke noget op så jeg skrev til dem jeg have købt frøene ved også sende de mig en ny pose, dem droppet jeg  at forspirre og prøvet istedet at så dem direkte på vokse stedet. der kom kun en plante op, men den har nu giver mig nogle små fine squash. Der for måtte jeg prøve denne opskrift. Den kan virkelig anbefales.👍

10 – 12 stk.

Start med at køre en dej af:

1 pakke gær

3 dl lunt væske (vand eller mælk)

½ dl olie (brugte solsikke olie)

2 tsk. salt

1½ spsk. sukker

450-500 g hvedemel

Lad dejen hæve under klæde i 1 time

Desuden skal du bruge 150-200 g revet squash

60 – 70 g solsikkekerner

2 hele æg

Riv squashen

Når dejen har hævet, hældes squash, solsikkekerner og de to æg i skålen. Og så er det ellers i med klør 5, dejen skal ikke æltes, men presses blidt gennem fingrene, så squash, kerner og æg fordeles jævnt

Riv klatter af dej og læg dem på en bageplade med bage papir

Lad bollerne hæve en ½ time… og sæt dem så i ovnen ved 200 grader i 20 minutter.

Tips du kan også bruge gulerroder eller chokolade istedet for squash.

You may also like

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *